Doneren

Vondelpark – Parkbank – Rozenperk - culturele ANBI

Adopteer een parkbank

Particulieren en bedrijven worden in de gelegenheid gesteld om een donatie te koppelen aan de plaatsing van een nieuwe parkbank in het Vondelpark. De architecten Anouk Vogel en Johan Selbing (bureau Anouk Vogel landscape architecture) wonnen de internationale prijsvraag (2009) voor nieuw meubilair voor het Vondelpark. Het ontwerp van het meubilair toont de flora en fauna van het park.

Iedere donateur krijgt bovendien een bronzen plaatje op de parkbank met zijn of haar naam, datum, spreuk of logo gegoten voor de komende 10 jaar.
Heeft u iets te vieren zoals een geboorte, huwelijk, jubileum of een andere gelegenheid? Wij bieden een unieke mogelijkheid om dit vast te leggen op een parkbank in het Vondelpark. Het donatie-bedrag voor particulieren is € 4.000 en voor bedrijven € 7.000.

De parkbanken die gedoneerd zijn en nog voor donatie beschikbaar zijn, staan op de gemeentelijke kaart, zie maps.amsterdam.nl/vondelpark_zitbanken of klik op de afbeelding

Voorbeelden parkbanken en unieke plaquettes

Hoe kunt u een parkbank adopteren?

Parkbank donatie
U kunt contact met ons opnemen per email info@vondelpark.com met daarin uw naam, adresgegevens en telefoonnummer, de wens voor de plek in het Vondelpark en de tekst voor het bronzen plaatje. U wordt van de plaatsing op de hoogte gesteld. Uw donatie zal het park sieren voor vele jaren!

Bankrekening Stichting Hart voor het Vondelpark: NL15INGB0004531881

Zij gingen u voor: Parentix Fam. A Lanson Lisa en Xaver van der Kroft Hettema Foundation Golf Amsteldijk Nederlandse Rozenvereniging en vele anderen...

deze personen, bedrijven en  verenigingen hebben al een parkbank geadopteerd.

Ja, ik wil een parkbank adopteren

Door contact met ons op te nemen via info@vondelpark.com. U kunt dan meteen een korte tekst voor het plaatje meesturen. Wij nemen contact met u op over de betaling en uw voorstel waar u de parkbank geplaatst wilt hebben. Als u op de kaart het vakje ‘beschikbaar voor adoptie, nog niet geplaatst’, aanklikt dan krijgt u meer keuze om een bank te kiezen. Wij zien uw voorstel graag tegemoet. Contactpersoon: Roel van der Burgt.

De Stichting heeft een culturele ANBI status. Dit houdt in, dat particulieren en onderneming de gift bij de belastingen kunnen aftrekken. Zie hiervoor onze pagina Over ons- ANBI .

Door contact met ons op te nemen via info@vondelpark.com. U kunt dan meteen een voorgestelde korte tekst voor het plaatje meesturen. Wij nemen dan contact met u op over de betaling en uw keuze welk rozenperk u wilt adopteren. Wij zien uw voorstel graag tegemoet. Contactpersoon: Hans de Bruin.