Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JCI Vondelpark Open 25e editie

vrijdag 7 juni 2019 @ 06:30 - 16:00

Op vrijdag 7 juni 2019 vanaf 6:30-16 uur wordt het golftoernooi JCI Vondelpark Open georganiseerd, een uniek relatie- & netwerk event in het Amsterdamse Vondelpark. Tijdens het JCI Vondelpark Open verandert het park in een 18-holes golfbaan. Vanaf het moment dat het park langzaam ontwaakt en volstroomt met wandelaars en fietsers slaat u, na een uitgebreid ontbijt, af op één van de spectaculaire holes. Wellicht bent u de eerste die tijdens het 25e jaar JCI Vondelpark Open de eerste hole-in-one slaat! Met uw deelname bezorgt u niet alleen uzelf en uw belangrijkste relaties, collega’s of vrienden een geweldige dag, maar ook het Vondelpark zelf. De opbrengst van het golftoernooi komt volledig ten goede aan de Stichting Hart voor het Vondelpark.

Meedoen is golfen, plezier, eten en drinken onder prachtige oude bomen aan het water. JCI Amsterdam staat met 70 vrijwilligers voor u klaar om u een fantastische dag te bezorgen!
Bijdrage per team:  € 1.975 per team. Aantal personen per team: 3. Incl. ontbijt, lunch & borrel én nieuwe sponsormogelijkheden.
Alle informatie en inschrijven vindt u op de website www.jcivondelparkopen.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 7 juni 2019
Tijd:
06:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.jcivondelparkopen.nl

Organisator

JCI Amsterdam
Website:
http://jciamsterdam.nl