Jubileum – 10 jaar onderhoud Rosarium Vondelpark

Vandaag heeft Stichting Hart voor het Vondelpark een speciale lunch georganiseerd voor onze vrijwilligers van het Rosarium. Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum: al 10 jaar lang zorgt de stichting, samen met haar vrijwilligers, voor de prachtige rozenperken in het Vondelpark.

Het hoogtepunt van de dag was de onthulling van een speciaal rozenperk ter nagedachtenis aan Hans de Bruin, toegewijde coördinator van het Rosarium, die vorige maand plotseling overleed. Hans heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor het Rosarium. Het rozenperk, dat aan hem is opgedragen, zal een blijvende herinnering zijn aan al zijn inzet en bijdragen.

Na de onthulling verzamelden de vrijwilligers zich bij de Oprichtersbank, waar ze genoten van een heerlijke lunch en een glaasje prosecco. Het was een mooi moment waar met een goed gevoel terug gekeken kon worden op al het werk dat in de afgelopen tien jaar is verricht.

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun onmisbare inzet en kijkt uit naar de komende jaren waarin we samen blijven werken aan een bloeiend en prachtig Rosarium.

Geïnspireerd? Sluit u aan bij onze vrijwilligers

Help mee als gastvrouw / gastheer in de kiosk,  Vondelpark Informatie Punt

Doe mee met de werkochtenden in het Rosarium