Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkochtend Rosarium

zaterdag 8 juni 2019 @ 09:45 - 12:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every 2 weeks that begins at 09:45 on zaterdag, repeating until zaterdag 23 november 2019

One event on zaterdag 23 maart 2019 at 09:45

Werkochtend Rosarium. Schoffelen, (on)kruiden verwijderen en overige verzorging rozenstruiken zoals rozen planten, snoeien en bemesten afhankelijk van het jaargetijde. Verzamelen vanaf 9:45 uur in het Rosarium. Daar is het tuingereedschap en de werkhandschoenen, thee of koffie en werken we, met pauzes tot circa 12:30 uur. Het is raadzaam om een flesje water en/of een ‘tussendoortje’ mee te nemen. Dit vrijwilligerswerk wordt sinds 2014 gedaan en dit jaar van 6 maart t/m 23 november. Totaal 41 geplande werkochtenden afwisselend op woensdag of zaterdag.

Wil je meewerken in de rozentuin of eerst eens kennismaken? Bezoek de pagina op de website vondelpark.com voor meer informatie of geef je op via het formulier.

Wil je op de hoogte blijven van extra werkochtenden (bijna dagelijks) dan kan je je vrijblijvend opgeven voor de WhatsApp-groep Rosarium Vondelpark. Geef je nul-zes nummer en naam door aan Gon Homburg. Wanneer er extra wordt gewerkt dan wordt er een berichtje gestuurd aan de groep. Voor vragen over het vrijwilligerswerk of aanmelden bij de WhatsApp-groep mail je aan Gon Homburg hartvoorhetvondelpark@gmail.com

Dit vrijwilligerswerk is gebaseerd op je eigen mogelijkheden om te komen meewerken; vooraf opgeven per werkochtend is niet nodig en je kan zelf bepalen hoeveel tijd je werkt.
Tot ziens! Gon en Hans Homburg, begeleiders vrijwilligerswerk Rosarium Vondelpark.

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 juni 2019
Tijd:
09:45 - 12:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
vondelpark.com/word-actief/