JCI Vondelpark Open 10 juni 2016

Vrijdagochtend 10 juni 2016 vindt de 22e editie van het JCI Vondelpark Open plaats; een golftoernooi in, door en voor het Vondelpark waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Hart voor het Vondelpark. Circa 26 teams spelen dit jaar om de winst van het golftoernooi, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Belangrijkste doel is de opbrengst voor Stichting Hart voor het Vondelpark, welke na 22 edities op bijna € 400.000 in totaal uitkomt.
Hiermee is het JCI Vondelpark Open de grootste particuliere sponsor van Stichting Hart voor het Vondelpark.
De donatie wordt ieder jaar gebruikt voor de verbetering en het behoud van het park.

Het golftoernooi is een initiatief van JCI Amsterdam, een netwerkgroep van ondernemende mensen t/m 40 jaar die in Amsterdam wonen en/of werken en allemaal een hart voor de stad hebben. Het toernooi wordt op de dag zelf ondersteund door 50 vrijwilligers in het park.

In het programmaboekje vindt u de details rondom het toernooi: https://issuu.com/camielkroesbergen/docs/programmaboekje-2016-web/1.

Om 7:15 uur vindt de opening plaats door de wethouder, vanaf 13:00 uur de prijsuitreiking.

Hole 1 ligt in het Rosarium en door deze rozentuin beleeft u een unieke kleurige en geurige start van het toernooi.