JCI Vondelpark Open 2016

INSCHRIJVING GEOPEND – 22e editie JCI Vondelpark Open – vrijdag 10 juni 2016
Elk jaar aan het begin van de zomer is het weer een verrassend beeld, de golfers in het Vondelpark. Al 22 jaar zorgt dit tafereel voor verbaasde blikken en vragen aan de vrijwilligers die dit evenement begeleiden. Eens per jaar verandert JCI Amsterdam het park namelijk in een volwaardige 18-holes golfbaan met als doel om geld in te zamelen voor het verbeteren en behoud van het Vondelpark. In al die jaren is er €370.000 ingezameld om het park te verbeteren en dat geld is beschikbaar gesteld aan stichting Hart voor het Vondelpark om onder meer te investeren in de renovatie van de Amsterdamse Stedemaagd bij de entree van het park, de renovatie van Muziekkoepel en nieuwe parkbanken in het Rosarium en rondom het beeld van Joost van den Vondel.
Dit jaar vindt het JCI Vondelpark Open plaats op vrijdag 10 juni en wij willen u ook de mogelijkheid bieden om mee te spelen met uw bedrijf of particulier met vrienden, buren of kennissen. Heeft u altijd al eens willen golfen in het Vondelpark? Wilt u een unieke (geheel verzorgde) dag beleven in het mooiste park van Nederland? En wilt u bijdragen aan de verbetering van het park, in combinatie met een geweldige ervaring? Dan willen wij u uitnodigen voor de 22e editie van dit bijzondere event.

Tot 1 februari geldt ons speciale ‘early bird’ tarief.

Voor meer informatie en een impressie van die dag bezoekt u onze website: www.JCIVondelparkopen.nl of mail Communicatie@jcivondelparkopen.nl

JCI Vondelpark Open