JCI Vondelpark Open 2014 en inschrijving teams 2015

Junior Chamber International – JCI is een actieve vrijwilligersorganisatie waarvan de leden zich lokaal, nationaal en internationaal sterk maken voor allerlei maatschappelijke projecten, waaronder het JCI Vondelpark Open. Al deze projecten hebben de ambitie “to create positive change”. Voor het Vondelpark betekent dit dat JCI Amsterdam in 10 jaar Vondelpark Open meer dan € 350.000 heeft gedoneerd aan de stichting Hart voor het Vondelpark voor behoud van het park. JCI telt meer dan 160.000 leden in ruim 110 landen en is officieel partner van de Verenigde Naties. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

JCI Vondelpark Open 2014
Op 20 juni 2014 werd de 20e editie van het JCI Vondelpark Open gehouden. Dit was een sportief succes en werd afgerond met een mooie donatie.

JCI-voa72JCI-voa_30


JCI Vondelpark Open – inschrijving teams 2015

Op 12 juni 2015 is de 21e editie van het JCI Vondelpark Open. Een geheel verzorgd golftoernooi in het prachtige Vondelpark. Meer informatie op www.vondelparkopen.nl en uw team-inschrijving is natuurlijk van harte welkom.

Informatie over JCI Amsterdam
Meer informatie over JCI Amsterdam leest u op jciamsterdam.nl