Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zwerfafval prikken

zaterdag 12 januari @ 14:00 - 16:00

Wil je 2019 goed beginnen? Natuur&Milieuteam Zuid organiseert een actie tegen (plastic) zwerfafval in het Vondelpark. Help ook mee, samen zorgen we voor een schone start van het nieuwe jaar. Afvalprikkers, vuilniszakken en werkhandschoenen liggen klaar. We eindigen met warme chocolademelk, frisdrank en wat lekkers.

Wanneer zwerfafval prikken

Op zaterdag 12 januari van 14.00-16.00 uur. Verzamelen om 14.00 uur. Hierna gaat iedereen (plastic) zwerfafval verzamelen op diverse locaties in het park. Denk aan de bosjes aan de randen van het park maar ook op het gras, onder banken en in het water is altijd veel te vinden. Weg met al die plastic flesjes, rietjes,  blikjes, snoepwikkels, peuken, etc. Om 15.30 uur eindigen we en toasten we met z’n allen op het schone park.

Locatie

Start- en eindlocatie is de stadsdeelwerf Vondelpark (Vondelpark 6-C). De Werf bevindt zich, vanaf de Kattenlaan gezien, IN het park direct aan je rechterhand.

Wie

Doe mee samen met vrienden, familie, buren, sportmaatjes, klasgenoten of collega’s van het werk. Ook individuele deelnemers zijn van harte welkom. Leuk voor kinderen en volwassenen.

Aanmelden

Wie wil meedoen met deze gezellige schoonmaak actie kan zich aanmelden via Natuur&Milieuteam Zuid: simone@nmtzuid.nl

Gegevens

Datum:
zaterdag 12 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://nmtzuid.nl/agenda-item/zwerfafval-prikken-vondelpark/

Organisator

Natuur&Milieuteam Zuid
Telefoon:
06-20539629 / 020-6628237
E-mail:
simone@nmtzuid.nl
Website:
https://nmtzuid.nl