Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkochtend Rosarium

zaterdag 2 september @ 09:45 - 12:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every 2 weeks that begins at 9:45am on zaterdag, repeating until Saturday 25 November 2017

Werkochtend Rosarium - 3 september 2016

Werkochtend Rosarium. Schoffelen, (on)kruiden verwijderen en overige verzorging rozenstruiken. Verzamelen vanaf 9:45 uur op de Werf Vondelpark 6, naast de Kattenlaan. Omstreeks 10 uur lopen we naar het Rosarium met het tuingereedschap en werkhandschoenen, drinken daar thee of koffie en werken, met pauzes, in de perken tot circa 12:30 uur. Het is raadzaam om een flesje water en/of een ‘tussendoortje’ mee te nemen. Dit vrijwilligerswerk wordt sinds 2014 gedaan en dit jaar van 8 maart t/m 25 november. Totaal 42 geplande werkochtenden afwisselend op woensdag of zaterdag.

Wil je meewerken in de rozentuin of eerst eens kennismaken? Bezoek de pagina op de website vondelpark.com voor meer informatie of geef je op via het formulier.

Wil je op de hoogte blijven van extra werkochtenden dan kan je je vrijblijvend opgeven voor de WhatsApp-groep Rosarium Vondelpark. Geef je nul-zes nummer en naam door aan Gon Homburg. Wanneer er extra wordt gewerkt dan wordt er een berichtje gestuurd aan de groep. Voor vragen over het vrijwilligerswerk of aanmelden bij de WhatsApp-groep mail je aan Gon Homburg hartvoorhetvondelpark@gmail.com

Dit vrijwilligerswerk is gebaseerd op je eigen mogelijkheden om te komen meewerken; vooraf opgeven per werkochtend is niet nodig en je kan zelf bepalen hoeveel tijd je werkt.
Tot ziens! Gon en Hans Homburg, begeleiders vrijwilligerswerk Rosarium Vondelpark.

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 september
Tijd:
09:45 - 12:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://vondelpark.com/word-actief/

Locatie

Werf Vondelpark 6 (Kattenlaan)
Vondelpark 6
Amsterdam, 1071 AA Nederland
+ Google Maps