Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Dag Koeienweide

zaterdag 2 september @ 10:00 - 16:00

Altijd al benieuwd hoe het eruit ziet achter het houten hek van de Koeienweide in het Vondelpark? Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 2 september van 10:00-16:00 uur. De laatste van dit seizoen dus kom gezellig langs met je vrienden, familie, buren of alleen.

Rondleidingen tijdens Open Dag

Kinderen en volwassenen zijn welkom om mee te lopen met een rondleiding over het natuureducatief C.W.F. Haakpad. Natuurgidsen staan klaar om te vertellen over de planten die er groeien en de beestjes die op deze weide leven. Laat je verrassen en vergeet even dat je midden in Amsterdam bent.

Normaliter is dit ecologisch onderhouden gebied gesloten voor publiek behalve tijdens werkochtenden, rondleidingen voor groepen uit onderwijs etc en tijdens speciale excursies en cursussen.
Om extra veel mensen in de gelegenheid te stellen om deze groene oase te bezoeken organiseert Natuur&Milieuteam Zuid een aantal Open Dagen per jaar.

Kosten

Toegang gratis.

P.s. Ooit liepen er echt koeien op de Koeienweide, maar vanaf eind negentiger jaren lopen er geen koeien meer op deze weide.

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 september
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
http://nmtzuid.nl/agenda-item/open-dag-koeienweide-vondelpark-2/

Locatie

Koeienweide