Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

60-jarig jubileumfeest Rosarium 1958

zondag 1 juli @ 10:30 - 16:30

Opening Rozenseizoen Vondelpark met het bezoekerscentrum - 3 juli 2016

Op zondag 1 juli 2017 vanaf 10:30 uur wordt het 60-jarig jubileumfeest van het Rosarium 1958 gevierd samen met de opening van het rozenseizoen Rosarium Vondelpark, georganiseerd door de Stichting Hart voor het Vondelpark. Het jubileumfeest start met de optocht van het straatorkest Toeters en Bellen vanaf de kiosk Vondelpark Informatie Punt bij de ingang Van Baerlestraat om 10:30 uur en loopt naar het Rosarium. Er is een Educatieve Rozenmarkt met verschillende kraampjes van de Vrienden van het Vondelpark, SOOZ / Natuur&Milieuteam Zuid, Belle Epoque Rozenkwekerij, de Nederlandse Rozenvereniging, Vondeldorp en de beheerder van het Vondelpark – Gemeente Amsterdam.
Het programma vindt u op de pagina Rosarium 60 jaar
Vragen over 60-jarig jubileumfeest Rosarium 1958 kunnen gesteld worden aan Gon Homburg via mail hartvoorhetvondelpark@gmail.com

Doel van deze activiteit is om: aandacht te vestigen voor het mooie Rosarium, het vrijwilligerswerk in de rozentuin te stimuleren, informatie verstrekken over rozen en de verzorging. We geven informatie over het adopteren van een heel rozenperk, er worden rondleidingen verzorgd en er wordt uitleg gegeven hoe u op korte termijn een nieuwe parkbank kunt doneren.

Welkom in het Rosarium!

Gegevens

Datum:
zondag 1 juli
Tijd:
10:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
http://www.vondelpark.com

Organisator

Stichting Hart voor het Vondelpark
Telefoon:
06-53713715
E-mail:
hartvoorhetvondelpark@gmail.com
Website:
www.vondelpark.com

Locatie

Rosarium