Werving vrijwilligers op 1 maart 2018

Houdt u ook zo van het Vondelpark en lijkt het u een uitdaging om iets voor het Vondelpark te doen?

Stichting Hart voor het Vondelpark zoekt vrijwilligers voor het Vondelpark Informatie Punt (het VIP) en voor het Rosarium.

Het Vondelpark trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het Vondelpark Informatie Punt informeert bezoekers over activiteiten in en rond het park op het gebied van kunst en cultuur, sport en natuur en over de horeca voorzieningen. Het VIP heeft ook als doel de betrokkenheid bij het park te vergroten door mensen te motiveren zich actief in te zetten voor onderhoud en schoonmaak projecten zoals het Rosarium.

Het VIP  en het Rosarium zijn projecten van stichting Hart voor het Vondelpark.

De lente nadert en zo ook de opening van het Vondelpark Informatie Punt

De verwachting is 31 maart te starten met alweer het derde seizoen wat eind oktober wordt afgesloten. De vrijwilligers zijn weer hard nodig om de kiosk te bemannen en het Vondelpark te promoten, bezoekers informatie te geven en wegwijs te maken. De VIP-kiosk is bij voldoende beschikbare vrijwilligers dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en er wordt in dagdelen in koppels van twee gewerkt.

Bezoekers kunnen er terecht voor een plattegrond, folders, inschrijven voor een activiteit of vrijwilligerswerk in de VIP-kiosk of in het Rosarium of ze worden doorverwezen naar ondernemers in het park. Daarnaast worden leuke (cadeau)artikelen verkocht die ten goede komen aan het park. De stichting zet zich al jaren in om de oude parkbanken te vervangen en het Rosarium in zijn oude glorie te herstellen.

1 maart 2018 – informatie- en inschrijfavond voor nieuwe en vaste vrijwilligers

Donderdag 1 maart organiseert de stichting hart voor het Vondelpark een informatie- en inschrijfavond voor nieuwe en vaste vrijwilligers die willen helpen in de VIP-kiosk en in het Rosarium. Geïnteresseerden zijn van 18:00 uur tot 20:00 uur welkom op de Werf, Vondelpark 6 (Kattenlaan). In de week daarna wordt er contact met u opgenomen voor een uitgebreider gesprek.

Er ligt een kleine attentie voor U klaar!

Bent u geïnteresseerd om uzelf of samen met vrienden als vrijwilliger op te geven? Of u nodigt kennissen, vrienden of buren uit die ook geïnteresseerd zijn? Of bent u al vrijwilliger en wilt u de VIP-band weer aanhalen? U bent van harte welkom.

Op de avond zelf is er vrije inloop, mocht U zeker weten dat U komt dan kunt U ons ook van te voren informeren via: secretariaat@vondelpark.com

Helena van Dun