Vondelpark Informatie Punt open

Nog eerder dan oorspronkelijk gedacht in januari, is de kiosk Vondelpark Informatie Punt vandaag geopend om 10 uur en er waren direct bezoekers die vragen hadden en er zijn direct plattegronden verkocht. Dank aan alle vrijwilligers die deze opening vandaag mogelijk hebben gemaakt, de gemeente, het bestuur van de stichting en Helena van Dun die dit als coördinator voor elkaar heeft gekregen mét verwarming in de kiosk, dankzij de levering door Marie-Christine Schoordijk vandaag.

Naast de bestaande souvenirs vandaag ook een bijzonder artikel erbij, levende natuur uit het Rosarium, prachtige Vondelparkrozen die vanwege vernieuwing van de rozentuin vorig jaar zijn uitgegraven en in potten geplant en een nieuw leven tegemoet gaan, misschien bij u in de tuin of balkon. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

Net voor de opening een foto van het Vondelmonument genomen met een prachtig patroon tulpen in het plantvak. Toeristen vroegen al waar het Tulp Festival was; een deel daarvan is te zien bij het Vondelmonument, de Muziektent en enkele plekken in het park, ook nog in het Rosarium.

Het Vondelpark Informatie Punt is nu dagelijks open van 10-17 uur tot en met oktober, een uitzondering op deze regel zal vermeld worden aan de kiosk. Een groep vrijwilligers treedt via een rooster op als gastvrouw of gastheer en wanneer u ook wilt meewerken bent u van harte welkom. Neem dan contact op met Helena van Dun via email secretariaat@vondelpark.com

Verslag Hans Homburg

Vondelmonument en het Tulp Festival Amsterdam op 12 april 2017Aanwezig bij de opening van de kiosk Vondelpark Informatie Punt op 12 april 2017