Het Vondelpark Gevoel in fotoboek

Het Vondelpark Gevoel toen en nu in Amsterdams leukste park. Een actueel en origineel cadeau, voor anderen of gewoon voor uzelf!

Vanwege het feit dat het Vondelpark 150 jaar bestaat is er een schitterend fotoboek verschenen. Net als het park zelf bruist dit fotoboek van het leven: natuur, gebouwen, kunstwerken en vooral mensen wisselen elkaar, net zoals in het park af.
Alles wat eigen en eigenaardig is aan het Vondelpark passeert de revue: 
de verstilde winter, de zinderende zomeravonden, het Openluchttheater, de verjaardagsfeestjes, de sporters en de jaarlijks terugkerende evenementen in het park.
 Bijna vijfhonderd foto’s geven een kijkje in het dagelijks leven in het Vondelpark van nu in alle vier de seizoenen.
 Daarnaast zijn een aantal unieke foto’s opgenomen uit het Amsterdamse Stadsarchief, die een verrassend beeld geven van de eerste jaren van het park.
 Een prachtige uitgave en een uniek tijdsdocument van het leven in het Amsterdamse Vondelpark aan het begin van de 21ste eeuw.

Over de fotograaf Frank van Paridon
Dit boek is met veel liefde gemaakt door een rasechte Amsterdammer die al meer dan 20 jaar vlakbij het Vondelpark woont.
 Reisfotograaf Frank van Paridon is naast Amsterdammer in hart en nieren ook een fervent reiziger. Vandaar dit boek over het Vondelpark, het leukste park van Amsterdam.
 En vanuit het perspectief van deze wereldreiziger misschien wel het leukste park van de wereld! Een digitaal inkijkexemplaar vindt u hier: vondelpark150jaar.nl/preview

Bestel het fotoboek via de website vondelpark150jaar.nl
Deze luxe editie van Het Vondelpark Gevoel kost slechts € 24,90.
ISBN 9789080419650, Wereldbeeld Uitgevers, 192 pagina’s, hard cover, formaat 300 x 235 mm.

Donatie voor Stichting Hart voor het Vondelpark
Na uw aankoop van dit mooie fotoboek doneert Frank van Paridon € 5 aan de Stichting Hart voor het Vondelpark. Daar is de Stichting dubbel blij mee; een mooi boek over het park én een donatie voor verbetering van het Vondelpark. Dus van harte aanbevolen!